Advertisement

Απεργία Πέμπτη : Lzlsm1hljocnkm : Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργία Πέμπτη : Lzlsm1hljocnkm : Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις.

Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας:

Oas8 24wrh Apergia Thn Pempth Parallaxi Magazine
Oas8 24wrh Apergia Thn Pempth Parallaxi Magazine from parallaximag.gr
Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2.

Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση.

Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή.

Mbgwz1h1jgp9ym
Mbgwz1h1jgp9ym from aitoloakarnaniabest.gr
Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις.

Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.

.«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας: Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ).

Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας: Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.

Genikh Panelladikh Apergia Adedy Pempth 26 Noembrioy 2020 Especial Gr
Genikh Panelladikh Apergia Adedy Pempth 26 Noembrioy 2020 Especial Gr from www.especial.gr
Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό.

Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας:

Posting Komentar

0 Komentar